Ambachtelijke keuken met veel vis, vlees en vegetarische gerechten
met diverse 'smeersels'
Met wadgarnaaltjes en remouladesaus
met bietjes, balsamico dressing en noten
Italiaanse klassieker van kalfsfricandeau en tonijnmayonase
met whiskysaus toast en boter
van diverse visfilets, spinazie, tomaat, kruiden en wijn. gegratineerd met geitenkaas.
3 stuks, gebakken in boter
in olijfolie gebakken, met knoflook, groenten en Spaanse pepertjes
Met witte wijn- lauriersaus
Gestoofd in rode wijn en kruiden met een stamppotje van knolselderij
Ribroast van minstens 450 gram voor de grote eter, met kruidenboter
met tomaat en pesto, gegratineerd met Mozzarella
Licht pikant, huis gemarineerd, met sausjes.
met sinaasappel Grand Marniersaus
Spies van de grill met Zuid Amerikaanse pica
met aubergine, courgette, Mozzarella, zongedroogde tomaatjes, knoflook, gegratineerd met kaas
met spinazie, paddenstoelen, room, truffel, balsamico, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaatjes
met roerbak van groenten, tempeh pepertjes kikkererwten ras al hanout kruiden
met chocolade brownie
(boerderij de Oorsprong) met een stoofpeertje en kaneelijs
met compote van rood fruit en aardbeien sorbetijs
DINER
Diner van 16.30 tot 21.00
Reserveren gewenst (wij reserveren niet op het terras)
0519-531133 of online op bookdinners
(geen online beschikbaarheid? Bel dan even)
Kijk op Facebook hoteldetjattel
voor ons dagmenu
Langestreek 94
9166LG Schiermonnikoog
hotel@detjattel.nl
(0031) (0) 519-531133